Stoffering

meubelsMEUBELS

Bij Meubelstoffeerderij Dijkstra kunt u terecht voor al uw stoffeerklussen. Denk hierbij aan banken, stoelen, sta-op stoelen, hockers, poefen, buddy seats op de brommer en lounge kussens. In principe geldt: alle meubels waar een stof of leer in zit verwerkt, kunnen wij voor u repareren of herstofferen. Wij spreken graag uw wensen met u door om dit te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

vloerbedekkingVLOERBEDEKKING

Wanneer u uw meubels opnieuw laat stofferen, mag uw vloerbedekking natuurlijk niet achterblijven. Daarom verkopen wij verschillende soorten vloerbedekking, zodat u de vloer op uw nieuw gestoffeerde meubels kunt afstemmen. U kunt bij ons terecht voor harde vloerbedekking zoals pvc, linoleum, marmoleum, artoleum, step en allure. De zachte vloerbedekking bestaat uit allerlei soorten tapijt, mogelijk in combinatie met nieuwe gordijnen. Bent u op zoek naar carpetten, losse kleden of droogloopmatten? Kom dan eens een kijkje nemen in de showroom. Wij verkopen alle soorten vloerbedekking van de volgende leveranciers:

Armstrong – Coral – Cunera – Dersimo – Desso – Expona – Forbo – M Flor – Parade – Storax – Wineo

 

 


GORDIJNEN

Voor overgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, plissés, rolgordijnen, vitrage en zonwering voor binnen kunt u langs komen in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gordijnen bekijken. U krijgt de stalen mee om thuis te beoordelen of de stof goed bij uw inrichting past. Het is belangrijk dat u ook kijkt of de gordijnen overdag en ’s avonds tot hun recht komen. Wij komen de gordijnen vervolgens bij u thuis inmeten en geven u waar nodig nog advies. Zodra het atelier de gordijnen oplevert, hangen we deze voor u op.

Wij werken tevens ook met het merk Keje.


 

 

bootstofferingBOOTSTOFFERING

Voor de stoffering van al uw binnen- en buiteninterieur op de boot, kunt u ons inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan banken en matrassen. Zit u alleen op de kussens of slaapt u er ook op? Dit is bepalend voor de dikte van de kussens die we maken. In een boot is er vaak sprake van ronde vormen en schuine wanden, dus stofferen op een boot is altijd maatwerk! Eerst maken we mallen van de meubels die u wilt laten stofferen. Op basis van deze mallen zagen we het schuim op maat en komen we nog een keer terug om in te meten of alles past. Zodra we zeker weten dat de maten kloppen, beginnen we met het stofferen. Voor de stoffering van boten gebruiken we speciale buitenstoffen. Zodat u lang van uw bootinterieur kunt genieten!