Materialen

stoffenSTOFFEN

Meubelstoffeerderij Dijkstra levert stoffen van verschillende leveranciers. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij voeren. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom om de stoffen te bekijken.

Aristide – Alcantara – Backhausen – Blue – Bute – Buvatex – Cenci collection – Clarke & Clarke – Clochard – Danish Art Weaving – De Ploeg – Domice – Dux International – F.4.L. – Fanny Aronson – Fine Fabrics – Gabriel – Gea – Hoffman Mobelstoffe – Hopke – Houles – Jab – J Brown fabrics – Joel Dely – JOOP! – Kobe – Kilsund – Kravet – Kvadrat – Lancier – Linwood fabrics – Maurix collective – Prestigieus textiles – Reynaldo – Saum Viebahn – Silvera – Sinta – Skai – Soleil – Switch – Thom van der Boon – Tirol Living – Verjans – Verotex – Vyva Fabrics – Warwick – West Trading

 

leerLEER

Meubelstoffeerderij Dijkstra is gespecialiseerd in leerbekleding. Wij gebruiken voornamelijk de huid van runderen om meubels met leer te stofferen. Er zijn niet veel verschillende leersoorten. Daarentegen zijn er wel verschillende leertypen, zoals vol-aniline, semi-aniline, gedekverfd, Nubuck en Old Saddle leder. De afwerking van het leer is bepalend voor het type leer. Meubelstoffeerderij Dijkstra verkoopt leer van de volgende leveranciers:

Deletex – Dux International – Koninklijke Hulshof – Van Leeuwen – Linkup – Ohmann Leer – Silvera

 

 

buitenstoffen

BUITENSTOFFEN

Buitenstoffen zijn bestemd voor de stoffering van het interieur van boten, caravans of lounge kussens voor uw tuinset. Deze stoffen zijn uitermate geschikt om buiten te gebruiken, doordat ze waterafstotend en vaak ook waterdicht zijn. De buitenstoffen zijn niet onderhevig aan weersinvloeden, schimmel, roest en verrotting. U kunt de stoffen gemakkelijk schoon houden door het vuil-, vet- en olieafstotende karakter. Zodat u kunt blijven genieten van uw buitenmeubilair!

 

webshopONDERHOUDSMIDDELEN

Onderhoudsmiddelen meubels
Verschillende soorten stoffen hebben verschillende soorten onderhoud nodig. In de webshop van oranjebv.nl vindt u geschikte middelen om uw meubels in goede conditie te houden. U kunt hier terecht voor onderhoudsmiddelen voor leer, stof en hout. Bezoek de webshop om ook uw meubels optimaal te onderhouden!


Vloerbescherming

floorfriendly.nlMaak uw meubels vloervriendelijk met de producten van Floorfriendly. Met de juiste dop voorzien van vilt of teflon onder uw meubels kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau. Korting: Krijg bij Floorfriendly 5% korting op uw bestelling met onze kortingscode: FF2565#